nlc.hu
Sztárok

Győzike feljelenti Curtist

Gáspár Győző feljelenti Curtist: „Megmondom őszintén, én már félek”

A showman szerint a rapper átlépett egy határt, ezért a rendőrséghez fordul.

Tovább eszkalálódott a Curtis kontra Győzike botrány, ugyanis a médiaszemélyiség feljelentéshez fog folyamodni. A Mandiner értesülései szerint Gáspár Győző személyesen fog elmenni kedden a rendőrségre. A lapnak elmondta, hogy a vasárnapi Fradi-Újpest mérkőzésen kifeszített ízléstelen transzparensek még beleférnek egy focimeccsbe, azonban a gyűlöletkeltés már nem. Elárulta azt is, hogy már elkezdett félni. 

„Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok” – meséli a lapnak.

A történtekért a rappert okolja. Véleménye szerint átlépett egy határt, amit nem kellett volna, ugyanis a szurkolók ismét egy molinóval üzentek a showmannek, de Curtis sem rejtette véka alá véleményét: 

„Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat!”

– írta Facebook-oldalán.

Minden a Fradi meccsen kezdődött

A showman elmondása szerint azért kezdett el járni a zöld-fehér mezben pályára lépő Ferencvárosi csapat mérkőzéseire, mivel megszerette a meccsek alatt uralkodó hangulatot. A Debrecen elleni meccsen azonban a Loki-szurolóknál elszakadt a cérna és hangot is adtak a médiaszemélyiség jelenlétére – írja a Blikk. Az eseményeket a rapper sem hagyhatta szó nélkül, aki a következőt fűzte hozzá:

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások.”

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Fotó: RTL2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top