nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Győző új dolgokba vág

Gáspár Győző már nem csak celebkedik: „Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni”

Egy luxusautó mellett pózolva jelentette be a hírt.

Gáspár Győzőt és családját még a 2000-es évek elején ismerte meg az ország, amikor ők elsőként kamerákat engedtek az otthonukba, és minden pillanatot megosztottak a nyilvánossággal a Győzike show-ban. A Gáspár-család azóta sem került le a képernyőről, csak annyi változott, hogy a lányok, Evelin és Virág, maguk döntik el, hol, miben szeretnének részt venni. 

Gáspár Győző

Fotó: Olajos Piroska

Tavaly Győző és felesége, Bea az Ázsia Expresszben szerepeltek, és ahogy tőlük megszokhattuk, vitték is a show-t. A családfő évek óta nem titkolja, milyen politikai nézeteket vall, most hétvégén viszont több fotót is megosztott, amelyeken a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral pózol. Ezt követően egy hosszú posztban mesélt arról, hogy ezentúl a celebkedés mellett mással is szeretne foglalkozni. 

„Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket. Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is. Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le” – olvasható Győzike bejegyzésében, melyet úgy folytat, hogy nem csak a médiát, de a követőit is változásra biztatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top