nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző a Győzike Show-ról

„Most már kimondom, egyetlenegy adás volt komoly, amikor a kutya meghalt” – Gáspár Győző a Győzike Show-ról

Nem minden igaz, ami a tévében van.

Gáspár Győzőt és családját még a 2000-es évek közepén ismerte meg az ország, amikor bepillantást engedtek a magánéletükbe. A Győzike Show az első olyan műsor volt itthon, melyben egy teljes család mindennapjait követhették végig a nézők. A sok kiabálásról és drámáról elhíresült család azóta is rendszeresen szerepel. A két lány, Virág és Evelin felnőttek, saját utat járnak, ma már más szerepléseik vannak, ahogy szüleiknek is. 

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Fotó: Schumy Csaba)

Győző a minap a Retro Rádióban beszélt a műsorról és elmondta, annak, amit a nézők láthattak, semmi valóságalapja nem volt. 

Ott sose volt konfliktus. Dehogy volt! Gyerekek, most már kimondom ennyi év után. 2005-ben kezdtük, most már a titoktartási letelt, egyetlenegy adás volt komoly, amikor a kutya meghalt, a többi mind megrendezett volt. Rendező által, általam kreált megrendezett adások voltak. Én a Beával nem veszekszem” – magyarázta a showman, aki hozzátette, még a Beával való válási szándékuk sem volt komoly, hanem minden jó előre elvolt tervezve. 

Bea hasonló nyilatkozatott tett pár nappal ezelőtt: „Soha senki nem tudta, hogy mi volt az igaz, és mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni… Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top