nlc.hu
Szabadidő

Gáspár Bea a Győzike show-ról

Gáspár Bea a Győzike show-ról: „Bohócok voltunk, Győző volt a cirkuszigazgató”

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne látott volna akár csak egy részt is a Győzike show-ból.

Gáspár Győző és Bea, valamint a két lányuk, Virág és Evelin 2005-tól napi szinten szerepeltek a tévében, akkoriban vetítették ugyanis a Győzike show-t. Sokan tagadták, hogy néznék, de túlzás nélkül, mindenki tudott idézni belőle. Bea azt mondja, szerette a forgatásokat, de az abból megvágott, leadott részek nem igazán nyerték el a tetszését.

Gáspár Bea

Fotó: Birton Szabolcs

„Soha senki nem tudta, hogy mi volt az igaz, és mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni… Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató” – kezdte Szily Nóra, Az én Storym című műsorában Gáspár Bea.

Elárulta, hogy bár népszerű volt a műsor, rengeteg negatív hozadéka volt. A gyerekeket kiközösítették az iskolában, és rengeteg rosszakarójuk lett, számtalan kéretlen levelet kaptak akkoriban. Azóta azonban úgy érzi, felépítette magát és a saját brandjét, ma már inkább szakácsnőként beszélnek róla az emberek. 

„Kendőzetlenül vagyok őszinte, na ez a siker titka. Amit gondolok, azt abban a pillanatban ki is mondom” – mondta Gáspár Bea.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top