nlc.hu
Szabadidő

Gáspár Bea a Tinderen keresi társát

Álnéven tinderezik Gáspár Bea, egy szurikáta a profilképe

Gáspár Bea azért kezdett el online társat keresni, hogy megcáfolja Győző állításait, miszerint nélküle neki már soha nem lesz normális partnere.
Gáspár Bea tinderezik

A faluban nagyon sokan párra leltek, esküszöm neked – nem akarom magam dicsérni –, sokkal csúnyábbak is, mint én, párra leltek

– mondja Bea asszony a Life TV Van életünk című realityjében, amiből kiderül, hogy elég optimista, és bízik abban, hogy megtalálja párját.

A videóból kiderül, hogy a nemrég új szakácskönyvvel előrukkoló Gáspár Bea kifejezetten kerüli azokat a pasikat, akik közel laknak hozzá, ráadásul a tinderezésben igénybe veszi a nagylánya segítségét is, ugyanis együtt véleményezik az online pasifelhozatalt. Bea asszonynak nagyon sok fiatalember találatát dobta fel a Tinder, ami annak köszönhető, hogy álnéven, hamis profillal van jelen, ami nem épp a legjobb megoldás ahhoz, hogy hosszú kapcsolat szülessen, de kik vagyunk mi, hogy online társkeresésből oktassuk Gáspár Beát? Gyanúja szerint a sok photoshopolt, kigyúrt csávó valójában álprofil, ő inkább a kockákra hajtana, mert azok igazinak tűnnek, ráadásul a kockák sokat keresnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top