nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea, Gáspár Evelin, Gáspár Virág fürdőruhában

Fürdőruhában álltak modellt a Gáspár-lányok: Bea, Evelin és Virág 100 kilót fogytak összesen

Látványosan lefogytak a Gáspár család nőtagjai, és most Bea, Evelin, és Virág büszkén állt fürdőruhában a kamera elé.

Külön-külön már mindannyian próbálkoztak fogyókúrákkal, csodadiétákkal, de a várva várt eredmény eddig mindig elmaradt. Az utóbbi egy-két évben azonban egymást motiválva és segítve a Gáspár lányok együttesen közel 100 kilótól szabadultak meg. A családanyának óriási büszkeség, hogy a lányaival közös fürdőruhás fotózáson mutathatták meg, mennyire jól néznek ki külön-külön és együtt is.

“Ha őszinte akarok lenni, nekem fürdőruhára vetkőzni sosem okozott gondot, akárhány kiló is voltam. Én csakis magammal foglalkozom – kívánom, hogy tegye más is ezt! Persze ha már strandszezon, nem kérdés, hogy most jobb, kényelmesebb a bőrömben lenni, de ez értem van, nem másokért” – mesélte Gáspár Bea a Story magazin fotózásán. Mint kiderült, Virág túlsúlyos kamaszként sokkal magabiztosabban bújt bikinibe is, most azonban zavarja, hogy megnézik a férfiak. Ellenben a nővére, Evelin élvezi az új alakját.

“Sokak szerint átestem a ló túloldalára – legutóbb már azért is megszóltak, hogy tangás bikini van rajtam, de én büszke vagyok a testemre, sok munkám van benne. Szóval nem érdekel, ki mit mond.”

Bea a gyomorszűkítő műtét óta 20, Virág eddig 30 kilót adott le, Evelin pedig nem méri magát, szerinte a ruháin tudja igazán lemérni a változást, de nagyjából negyven-ötven kilóval könnyebb most, mint kamaszon volt.

A változás a Story fotósorozatát nézve is szembetűnő, a címlapon ebből láthatunk ízelítőt.

Fürdöruhás címlapra mondott igent Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág

Fürdőruhás címlapra mondott igent Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág

Sztárok fürdőruhában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top