nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea a Győzike show-ról

Gáspár Bea a Győzike show-ról: „Pénzért járattuk le magunkat”

Éveken keresztül betekintést nyerhettek a nézők a Gáspár-család életébe.

Hatalmas siker volt annak idején a Győzike show: sokan letagadták, hogy nézik, mégis mindenki tudta, hogy „mi történt a tegnapi részben”. A nézők jól szórakoztak a Gáspár család életén, ám ők sokszor kerültek hullámvölgybe amiatt, hogy az egész ország előtt kiteregették a magánéletüket. Gáspár Bea akkor még háziasszonyként szerepelt a műsorban, azóta azonban felépítette magát: több szakácskönyve megjelent, megnyerte A Konyhafőnök VIP-t és anyagilag is függetlenné vált.

gáspár bea

Gáspár Bea (Fotó: TV2)

„Akkoriban nem volt túl jó a megítélésem. Egyébként érdekes, hogy aki Győzit szerette, az általában engem utált, és ez fordítva is így volt. Pénzért járattuk le magunkat, évről évre többet kaptunk érte. Azt már kevésbé élveztük, amikor Győzi pánikbeteg lett. Ilyen szempontból én szerencsés vagyok, mert rólam hamar leperegnek a dolgok” – mesélte a Story magazinnak Gáspár Bea. 

„Győzőnek nagyon nehéz volt megemésztenie, hogy én is dolgozom, sőt, nem csak dolgozom, hanem amíg korábban ő adott pénzt nekem, addig most én segítem ki őt. Ez persze rettentően bántja a férfiúi hiúságát, de természetesen nagyon büszke rám, mint ahogy én is magamra” – büszkélkedett a Hal a tortán műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top