nlc.hu
TV-sztárok

Nagyon rosszul lett Győzike

Győzike: „A sok ideg most jött ki rajtam” – pokoli fájdalmakkal küzdött a showman

Iszonyúan szenvedett Gáspár Győző.

Töltött káposztát főzött Gáspár Bea és Győzike kereszttestvére, Zoli a Life TV Van életünk című reality hétfő este adásba kerülő részében. Amint elkészült az étel, Gáspár Győző még forrón megevett egy tölteléket. Ám úgy tűnik, nem kellett volna ennyire mohón „belapátolnia” a fűszeres ételt, ugyanis ahogy végzett, elviselhetetlen gyomorfájdalom kezdte el gyötörni.

Győzike

Győzike már ülni sem tudott a fájdalomtól – Forrás: Life TV / Van életünk – videó

Felesége kardoskodott, hogy inkább az epéjével lehetnek problémák, az görcsölhetett be, mivel a kisebbik lánya udvarlója miatt cirkuszoló showman-nek epeköve is van.

Győzike a fájdalmai közepette már ott tartott, hogy szerinte Zoli megmérgezhette a töltött káposztát.

Győzike

Be asszony szerint nem mérgezhette meg Zoli a töltött káposztát, hiszen ő is ott volt a konyhában – Forrás: Life TV / Van életünk – videó

A sok ideg, amit én megeszek mostanában. Sok probléma volt az életemben, a csekkek is ott állnak halomszámra, hívnak is, hogy fizessem be, úgyhogy …. a sok ideg most jött ki rajtam.  Nem gondoltam volna, hogy töltött káposzta okozza a fájdalmat. Többet nem eszek töltött káposztát, úgy érzem” – jelentette ki a kamerák előtt.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Van életünk – videó

Ezek is a Van életünk-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top