nlc.hu
Sztárok

Ledobta a textilt Zámbó Krisztián

Meztelenkedett Zámbó Krisztián, még az alsónadrágját is ledobta a kamerák előtt

Pucéran ült bele a szállodai jacuzziba az énekes. Még párja, Zsuzska is pironkodott.

Romantikus kiruccanásra vitte 11 évvel fiatalabb menyasszonyát Zámbó Krisztián. A szerelmespár egy olyan hotelben élvezhette a kikapcsolódást, ahol a járványhelyzet miatt csak ők ketten voltak a szállóvendégek. 

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián egy kényeztető jacuzzizással készült, de másképp sült el, mint tervezte (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

A 41 éves énekes először masszázzsal kényeztette kedvesét, Takács Zsuzskát, majd úgy döntött, hogy egy kellemes fürdőzéssel teszi fel az i-re a pontot. Mint a Life TV Van életünk című reality szerda esti adásából kiderül, nagy bakival indult a jacuzzizásuk, ugyanis Zámbó Krisztián fürdősó helyett fürdőhabot öntött a kádba, így nemcsak a jacuzzit árasztotta el a hab, hanem a szobapadlót is.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián ledobta a textilt (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

A szerelmespár mindenesetre beült a kádba és elmerült a habtengerben. Zámbó Krisztián pedig egy gyors mozdulattal megszabadult az alsónadrágjától – tette mindezt a kamerák előtt –, miközben fürdőruhában feszítő menyasszonya, Zsuzska pironkodott helyette. „Ülök egy kád habban a csupasz valagaddal. (…) Ezt fel sem bírom dolgozni, hogy mi történik” – mondta Krisztiánnak.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián testét csak a hab takarta (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

Ezek is a Van életünk című reality-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top