nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián köpölyözés-terápiája

Zámbó Krisztián: „Hozzám férfi nem nyúlt még így” – különleges élményben volt része az énekesnek

Párja, Zsuzska rendelte házhoz a férfit, Krisztián tudta nélkül.

Kirándulni volt Zámbó Krisztián és párja, Zsuzska, a túrázás ugyan jót tett lelkileg az énekesnek, fizikailag azonban igen megviselte: izom-, és csontfájdalmakra panaszkodott szerelmének. Mint a Life TV szerdán adásba kerülő Van életünk című realityjéből kiderül, menyasszonya ezért egy csontkovácsot hívott ki a lakásukra, aki alaposan kezelésbe vette Krisztiánt: köpölyözést alkalmazott nála.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián eleinte tartott a csontkovácstól (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

„Úgy gondoltam, most jön majd egy fain kis masszázs, egyébként férfi nem ért még a hátamhoz soha, csak az asszony, 10 éve csak ő, de, hogy hozzám férfi nem nyúlt még így. Gondoltam, megütöget majd férfiasan, fainul, de nem az jött, amire számítottam” – mesélte utólag az énekes.

Zámbó Krisztián

Forrás: Life TV / Van életünk – videó

Zámbó Krisztián

Forrás: Life TV / Van életünk – videó

„Azt éreztem, hogy a mellbimbóm kezd menni hátra. Én még ilyen fájdalmasat, ami jól esik, még nem éreztem – vallotta be a kezelés után, hozzátéve: – Ez bármilyen orgazmusnál jobb volt, jobban esett most ez nekem”.

Zámbó Krisztián

Forrás: Life TV / Van életünk – videó

Ezek is a Van életünk-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top