nlc.hu
Sztárok

Plasztikai műtétre készül Gáspár Győző

Újabb plasztikai műtétre készül Gáspár Győző, Bea asszony kiakadt

Gáspár Győző nekivetkőzött a Van életünk!-ben, plasztikai műtétre készül a showman.

Ahogy azt a Van életünk! című realityben láthatjuk, Gáspár Győző sokat ad a külsejére – most éppen nekiállt edzeni, a terembe pedig a lánya pasiját, Krisztiánt is elvitte magával. A showman nincs megelégedve magával, a folyamatosan tréning ellenére úgy döntött, hogy kés alá fekszik – segítve ezzel a minőségi javulást. 

Gáspár Győző többször átesett már plasztikai beavatkozáson, többek között zsírleszíváson és botoxon is járt. A Romantic frontembere ismét a hasáról szeretné eltüntetni a zsírpárnákat, illetve felvarratni a felesleges bőrt, ezért jó barátjához fordult.

gáspár győző plasztika

Gáspár Győző a plasztikai sebésznél (Fotó: Life TV)

„Meg leszek műtve, fel lesz töltve az arcom, bomba. Arc patika, haj zseni, test kurva jó, fazon zseni, stílus dzsukel, hát ennyi. Hódítok, de hódítani nem akarok című rovatunk lesz”

– mondta a testvérével folyamatosan harcban álló Gáspár Győző, aki azt is megmutatta a kamerák előtt, hogy pontosan mit szeretne eltüntetni, és honnan. Amikor ezt elmondta Bea asszonynak, ő kiakadt, mondván, kinek akar már tetszeni ennyi idősen. Azzal a lendülettel ott is hagyta a magánkórháznál és elhajtott az autóval. 

Eseménydús napok a Van életünk!-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top