Jákob Zoltán: „Jó viszonyt ápolok a volt nejemmel, de nem vagyunk barátok”

T. D. | 2024. Január 31.
Nem mindig volt közöttük ilyen a viszony.

Jákob Zoltán és volt felesége, Katalin 10 évig voltak együtt, majd újabb pár évbe telt, mire elváltak egymástól. Bár szívük szerint kígyót-békát kiabáltak volna egymásra, a két közös lányukra való tekintettel igyekeztek méltón viselkedni a válásnál. 

Fotó: Trenka Attila

A milliárdos üzletember most a Best magazinnak mesélt arról, milyen volt akkor a kapcsolatuk és mennyit fejlődött azóta. 

„Bár mindketten akartuk a válást, annyi sérelem volt bennem és Katiban is, hogy szörnyen nehezen türtőztettük magunkat, hogy ne vádaskodjunk, ne essünk egymásnak. Ha csak ketten lettünk volna ebben a történetben, lehet, csúnyább véget ér a mi kapcsolatunk. De mivel van két lányunk, akik a szemünk fényei, nem tehettük meg velük, hogy csatatérré változtatjuk az életüket. Tehát nyeltünk, sokszor és nagyokat. És utólag azt mondom, megérte – mesélte Zoltán. Idővel annyira rendeződött a viszonyuk, hogy legutóbb még a karácsonyt is együtt töltötték, sőt, az üzletember gyakorta jár vissza régi otthonába, hiába van ott Kati új párja. – Eleinte nem volt könnyű oda visszamennem, de mostanra szinte már ismét hazajárok. És sokszor épp Kati párja – aki nekem jó haverom lett – hív át, mondván, hogy főzött, menjek enni. Azért ez is egy vicces dolog. De nagyon jóban vagyunk, nincs közöttünk rivalizálás, épp ellenkezőleg. Amikor a három lány összefog ellenem, mert meg akarnak győzni valamiről, ő mellém áll, mondván, mi, férfiak tartsunk össze.”

A Nagy Ő a magazinnak arról is beszélt, partnerei leginkább azt viselik nehezen, hogy nem csak tartják a kapcsolatot, de még együtt is dolgoznak Katival. 

Mindemellett tényleg nagyon jó viszonyt ápolok a volt nejemmel, de nem vagyunk barátok. Ahhoz túl sok mindenen mentünk keresztül, túl sokat bántottuk egymást, ezért maradtak tüskék. De ezzel sincs semmi baj.

Exit mobile version