„Boldog ember vagyok ismét Krisztina mellett” – 33 évvel fiatalabb partneréről vallott Leblanc Győző

F.C. | 2024. Február 09.
Tavaly óta vannak együtt.

Leblanc Győzőt másfél évvel ezelőtt érte súlyos veszteség, amikor elveszítette imádott feleségét, Tóth Éva énekesnőt, akivel 20 évig volt együtt. Ahogy halad az idő, a 76 éves operaénekes egyre jobban belátja, képtelen egyedül élni – írja a Bors.

Leblanc Győző és imádott felesége, Tóth Éva – Forrás: TV2 / Minden, ami zene – videó

„Borzalmas egyedül, mert közösségi ember vagyok, és mindig volt társam. (…) Bár jó lenne valakivel megosztanom a mindennapokat, nem tudok gombnyomásra működtetni az érzelmeket, (…) de nem zárkózom el, nyitott vagyok a szerelemre” – vallotta be a bulvárlapnak.

Neje elvesztése után a munkában is megrekedt Leblanc Győző, hiszen hosszú évek óta nem csak a magánéletben, hanem a színpadon is egy párt alkottak az énekesnővel. Tavaly azonban egy új partnerre lelt, Szeredy Krisztina énekesnő személyében, a rajongók pedig már össze is boronálták a két művészt, akik között jól működik a kémia a színpadon. A Bors érdeklődésére, miszerint a partnerével esetleg a munkán kívül is szorosabb kapcsolatba kerültek-e, az operaénekes a következőket árulta el: „Krisztinával nagyon jó, őszinte barátság alakult ki közöttünk. (…) Jó együtt dolgozni vele, tetszik az az új világ, amit ő hozott az életembe. Boldog ember vagyok ismét Krisztina mellett. Azt szokták mondani, soha ne mondd, hogy soha. A kapu nyitva van, hiszen ő egy gyönyörű, csinos nő. Kicsit én vagyok bajban, hiszen 33 év a korkülönbség közöttünk. Nem szeretném, ha emiatt kinevetnének az emberek. (…) Maradunk barátságban, és ez így van rendjén.”

Olvass továbbTörlésSzerkesztés
Exit mobile version