nlc.hu
Sztárok

Eladja közös otthonukat Leblanc Győző

Fájdalmas döntést hozott a megözvegyült Leblanc Győző

Otthonában minden a tavaly elhunyt feleségére emlékezteti, ezért komoly lépésre szánta el magát az operaénekes.

Tóth Éva énekesnő több mint 9 hónapja hunyt el tragikus hirtelenséggel. A megözvegyült Leblanc Győző nehezen viseli az egyedül töltött napokat, a rengeteg emlék, ami körülveszi a budatétényi otthonukban még inkább megnehezíti a gyász időszakát. Éppen ezért komoly elhatározásra jutott a 76 éves művész – írja a Bors.

Tóth Éva és Leblanc Győző

Tóth Éva és Leblanc Győző a 15. Zámbó Jimmy emlékkoncerten a Csepeli Munkásotthonban, 2016-ban – Fotó: Olajos Piroska / Fotócentrál

Az életem kezd egyenesbe jönni, és az utóbbi időben sokat gondolkodtam azon is, mitévő legyek. Arra jutottam, hogy el fogom adni a házat és elköltözöm innen, mert rengeteg emlék köt ide. (…) Egyedül vagyok a házban, ahol közösen éltünk, itt az emlékek folyamatosan fölszakadnak” – árulta el a bulvárlapnak.

Az operaénekes a munkába menekült ebben a fájdalmas időszakban. Mint mondja, a közönség szeretetéből kapja az erőt ahhoz, hogy továbbléphessen. “Az együtt töltött 20 év mély nyomot hagyott bennem. (…) Tudom, hogy azt mondaná nekem, menjek tovább az utamon. Próbálok kievickélni ebből az érzésből, de nehéz” – vallotta be Leblanc Győző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top