nlc.hu
Sztárok

Leblanc Győző a partneréről

Izzik a levegő a színpadon Leblanc Győző és 33 évvel fiatalabb partnere között

Az Egyesült Államokban turnéznak most.

Leblanc Győző a felesége, Tóth Éva másfél évvel ezelőtti elvesztése óta már másodszor utazott a tengerentúlra fellépni. A partnere most is Szeredy Krisztina operettprimadonna, akivel tavaly 3 hónapig Ausztráliában turnézott.

Leblanc Győző

Leblanc Győző és partnere, Szeredy Krisztina – Forrás: YouTube / Szeredy Krisztina: Csárdáskirálynő: Te, rongyos élet – videó

Akik látják-hallják a 77 éves operaénekes és a 33 évvel fiatalabb partnerének a fellépéseit, állítják: vibrál közöttük a levegő, amikor a mélyen átélt, érzelemdús duettjeiket adják elő. “Akkor nagyon jól csinálhatjuk, mert éppen az a célunk, amikor elénekeljük ezeket a szerelmes dalokat, hogy a közönség azt lássa, mi valóban egy szerelmespár vagyunk, mert csak így válhatunk hitelessé” jegyezte meg a Blikknek Leblanc Győző, hozzátéve: Krisztinával nagyon jól kiegészítik egymást a színpadon. Ezekre a pletykákra pedig – miszerint izzik közöttük a levegő a színpadon – nevetve így reagált: “Hadd mondják az emberek!”

A 2022-ben megözvegyült bonviván arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a szíve még mindig az elhunyt feleségéért, Tóth Éváért dobog: “Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. (…) Egyelőre se az idegeim, se a lelkivilágom nem készült fel egy újabb szerelemre, de ha eljön, nem zárkózom el tőle” – vallotta be. “Talán már nyitott vagyok egy újabb kapcsolatra, mert nagyon rossz egyedül, de nem akarom mindenáron lekötni magam” – fűzte hozzá.

A megözvegyült Leblanc Győző amúgy pár hónapja komoly elhatározásra jutott. Mivel nehezen viseli az egyedül töltött napokat, és rengeteg emlék veszi körül az egykori közös budatétényi otthonukban, úgy döntött, hogy eladja a házat és elköltözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top