Magyar sztárok, akik a párjaik miatt lettek híresek

R. V. | 2024. Február 27.
Nem a hírnév miatt jöttek össze a szerelmükkel, de ha már úgy alakult, sokan a reflektorfényben maradtak az alábbi magyar celebek közül.

Korábban már összeszedtük azokat a külföldi hírességeket, akik csak azért tudták átlépni Hollywood ajtaját, mert a megfelelő emberrel jöttek össze. Vagyis azokat a celebeket, akik a híres párjaik miatt váltak ismertté. De ne gondold, hogy ez a jelenség kizárólag a tengerentúlra korlátozódik, dehogy. Magyarországon is van jó néhány olyan celeb, akik néhai vagy jelenlegi párjaiknak köszönhetik a hírnevet – az alábbi galériában mutatjuk, kik ők. 

lukács miklós peller anna nlc

Peller Anna és (ahogy megismertük) Lukács Mikike elválaszthatatlanoknak tűntek, így mindenkit megleptek a válásuk hírével. Időközben azonban Lukács Miklós önálló karriert futott be a médiában: volt műsorvezető, a válása után pedig a Celebrandi című realityben kereste új párját. (Fotó: Korponai Tamás/Fotocentral)

nagy alekosz varsányi réka nlc

Az Ázsia Expressz 4. évada láttán a nézők egy emberként fogadták a szívükbe Varsányi Rékát, és szurkoltak azért, hogy kilépjen az Alekosszal való mérgező kapcsolatából, imádják a Kucsera Gáborral kialakult barátságát és persze őt magát. (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

solti ádám és berni nlc

Solti Bernit a Nyerő Párosban ismerte meg az ország mint Solti Ádám párja. Ezután influenszerkarriert futott be, ám a párja miatt kirobbant botrányok hatására visszalépett a nyilvánosságtól. A színésszel még mindig együtt vannak. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

kulcsár edina csuit nlc

Bár Szabó András Csuti híresen utálja, ha azt mondják róla: Kulcsár Edina férjeként vált celebbé, mégsem hagyhatjuk le a listáról. Igen, Csuti ma már saját jogán ismert, a kezdeteket azonban kár lenne tagadni. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

rácz jenő gyuricza dóra nlc

Gyuricza Dóra ugyan feltűnt a Konyhafőnökben versenyzőként (itt ismerkedtek meg Rácz Jenővel), csak a séffel való kapcsolata után figyelt fel rá az ország. Bernivel ellentétben Dórának azóta nagyon bejött az influenszerség, közel 200 ezren követik őt az Instagramon. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

járai máté kira nlc

Járai Kíra szintén a Nyerő Páros miatt került reflektorfénybe, na meg a Járai Mátéval való meglehetősen unortodox házasságuk miatt. A szinkronrendező azóta már sztárboxolt is. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

hajmásy péter weisz fanni nlc

Egyszerűen imádjuk, hogy Hajmásy Péter amolyan hamisítatlan trófeaférj: a kosarasként és modellként dolgozó férfit először Weisz Fanni pasijaként ismertük meg, most pedig Nádai Anikó oldalán láthatjuk. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

frohner fecó kárpáti rebeka nlc

Frohner Fecó olyannyira kinőtte magát az ismertséget hozó egykori kapcsolata óta, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, hogy néhány éve Kárpáti Rebeka oldalán találkoztunk először a fodrásszal. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

berki krisztián mazsi nlc

Berki Krisztián özvegye, Mazsi férje oldalán vált főállású influenszerré, manapság pedig már önálló celebként ismerjük, aki Járai Kírához hasonlóan a Sztárboxban is megmérette magát. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

Exit mobile version