nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok, akiknek közös az exük

Magyar hírességek, akik egymás exeivel kavartak

Ha eddig Hollywoodról gondoltuk, hogy ott aztán kuszák a szerelmi szálak, akkor még nem néztünk körbe a magyar celebvilágban. Számos híresség osztozik ugyanis közös exen.

Az Ázsia Expressz tele van meglepetéssel, de a legutóbbi megdöbbenést nem olyasvalami okozta, ami Dél-Amerikában történt a celebjeinkkel. Hanem az, hogy kiderült valami, ami még jóval a műsor kezdete előtt történt: két versenyzőnek ugyanis közös exe van. Ők nem mások, mint Tóth Dávid és Sipos Dani. A kajakos és Sipos F. Tamás fia egyaránt hosszabb-rövidebb ideig egy párt alkottak Szalai Laurával. (Igen, azzal a Laurával, aki megnyerte Dávid évadát A Nagy Ő-ben.)

Sipos Dani Tóth Dávid és Szalai Laura

Fotók: TV2 / press.tv2.hu, Schumy Csaba/Fotocentral

„Amikor megláttam, hogy mindketten szerepelnek a műsorban, felnevettem. Érdekes az élet. Ez a sors fintora… ”nyilatkozta a helyzetről Laura, aki egyébként már egyik fiúval sem tartja a kapcsolatot. De nem Dávid és Dani az egyetlenek a magyar sztárvilágban, akik ugyanazzal a személlyel jártak. Az alábbi galériában összeszedtünk rajtuk kívül még néhány példát. 

kulcsár edina szorcsik viki csuti
Megnézem
Összes kép (6)

A kivételek!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter még mindig együtt vannak, sőt közös babájuk is született. A celeb azonban korábban Weisz Fanni férje volt. (Fotók: Trenka Attila, Olajos Piroska/Fotocentral)

nádai anikó weisz fanni hajmásy péter

Rögtön egy kivétellel indítunk, mert Nádai Anikó és Hajmásy Péter még mindig együtt vannak, sőt közös babájuk is született. A celeb azonban korábban Weisz Fanni férje volt. (Fotók: Trenka Attila, Olajos Piroska/Fotocentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top