Fotó! Elképesztően bájos tini volt Gáspár Kata

R. V. | 2024. Február 29.
Újra főszerepben láthatjuk Gáspár Katát, mégpedig az RTL új sorozatában, A renitensben. Ennek apropóján visszatekintettünk a karrierje kezdetére.

Tudtad, hogy Gáspár Kata nem is akart színésznő lenni? Bizony, hiába született színészgyerekként – Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó a szülei –, a számára nagy áttörést hozó Apám beájulna előtt a színjátszás abszolút nem szerepelt a karriertervei között. „Az Apám beájulna forgatása előtt nem akartam színésznő lenni, 15 évesen kaptam meg a szerepet. A premier életem egyik legjelentősebb napja volt, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Akkor a siker számomra egyben a rádöbbenést is jelentette, egy váltás történt az életemben”nyilatkozta négy évvel ezelőtt Kata.

A színésznőnek ezután számos kisebb-nagyobb szerepe akadt, azonban egy új generáció is megismerhette széles körben a nevét 15 évvel az első berobbanása után: 2018-ban indult útjára a 200 első randi napi sorozat, melyben ismét a főszereplőt alakította. Katát ezután tavaly láthattad Madarász Isti Tündérkert – Kísértések kora című sorozatában, most pedig minden vasárnap este találkozhatsz vele, ezúttal az RTL-en. Ez lesz a március 3-án kezdődő A renitens című bűnügyi vígjáték, amiben Kata ismét a címszereplőt alakítja. 

Ennek apropóján az alábbi galériában összegyűjtöttük, hogy festett a korábbi szerepeiben.

gáspár kata apám beájulna 2 nlc

2003-ban az Apám beájulna hozta meg Gáspár Kata számára a nagy áttörést és a felismerést, hogy színésznő akar lenni. (Fotó: Németh Gabriella/Fotocentral)

gáspár kata Tibor vagyok, de hódítani akarok nlc

A 2006-os Tibor vagyok, de hódítani akarokban a főszereplő gyerekkori barátját, Tunyogi Katát formálta meg. (Fotó: Mafab)

gáspár kata a nap utcai fiúk nlc

A 2007-es Nap utcai fiúk egy '56-os forradalomról szóló film, amiben Kata ismét főszerepet játszik. (Fotó: Hungaricom)

gáspár kata intim fejlövés nlc

A 2009-es Intim fejlövésben Kovács Lehel barátnőjeként láthattuk. (Fotó: Katapult Film)

gáspár kata 200 első randi nlc

És íme Luca, a 200 első randi főhőse, aki 2018 és 2019 között kereste a szerelmet. (Fotó: Viasat3)

gáspár kata a renitens nlc

Kata a legújabb sorozatában, A renitensben egy szuperintelligens, mégis takarítóként dolgozó háromgyerekes anyát alakít. (Fotó: RTL Sajtkóklub)

Exit mobile version