Ez a híres színésznő Katalin hercegné rokona

nlc | 2024. Március 01.
Kíváncsi vagy, melyik volt amerikai elnökkel áll rokonságban Brad Pitt? Vagy hogy kik is a néhai II. Erzsébet világhírű unokahúgai és unokaöccsei?

Egyes hírességekről csak a névváltoztatás miatt nem egyértelmű, hogy rokonságban állnak, másokról viszont csak a történészek derítették ki, hogy más, szintén világszerte ismert emberek távoli rokonai. A néhai II. Erzsébetnek például több unokahúga és unokaöccse is a szórakoztatóiparban szerzett hírnevet. Kattints az alábbi galériára a meglepő rokoni szálakért!

Rokon hírességek

Madonna és Hillary Clinton 9. fokon unokatestvérek, de az énekesnő távoli rokonságban áll Kamilla királynéval is. (Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

Elle Fanning és Katalin hercegné távoli unokatestvérek. Az Ancestry.com történészei 2014-ben derítették ki, hogy a színésznő III. Eduárd király 22. dédunokája, egyszersmind pedig Katalin 21. unokatestvére is.(Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

Halle Berry és az amerikai politikus Sarah Palin is távoli rokonok. Berry ezt a sajtóértesülést néhány éve egy interjújában maga is megerősítette. (Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

Nicolas Cage a legendás rendező, Francis Ford Coppola unokaöccse. A színész eredeti vezetékneve is Coppola, melyet karrierje elején megváltoztatott, hogy saját tehetségével érvényesülhessen. (Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

Lord Voldemort megformálója, Ralph Fiennes – és természetszerűleg öccse, Joseph Fiennes is – II. Jakab skót király leszármazottai és mint ilyenek, III. Károly király 8. fokú unokatestvérei. (Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

II. Erzsébettel több világsztár is rokonságban állt. Hugh Grant 9. fokon, Laura Dern 19. fokon, Johnny Depp 20. fokon, Beyoncé 25. fokon unokatestvére a néhai brit királynőnek. (Fotók: Getty Images)

Rokon hírességek

Brad Pitt és Barack Obama 9. fokon unokatestvérek. (Fotók: Getty Images)

via

Exit mobile version