Család

Sokkoló eredményt hozott az ajándék DNS-tesz

A feleség lepte meg a férjet a különleges ajándékkal. Az eredményre egyikük sem számított.

Amikor az ember már hosszú ideje együtt él valakivel, hajlamos azt gondolni, nem érhetik már nagy meglepetések élete párjával kapcsolatban. Valószínűleg így gondolta az az asszony is, akinek a történetét a Mirror írta meg.

A nő szívhez szóló levelet írt a Dear Prudence című podcastnak, melyben elmesélte, hogy azt hitte, jó ötlet lesz a férjét a születésnapja alkalmából meglepni egy DNS-teszttel, hiszen így még többet megtudhat majd a származásáról, az eredmény azonban totálisan megmérgezte a házasságukat, kiderült ugyanis, hogy

apai ágon első unokatestvérek.

A nőt érthető módon felkavarta az eredmény – különösen, mivel közös gyerekük is született már a férjével –, ez ugyanis nyilvánvalóan azt jelentette, hogy a családtagok közül valaki bizony hűtlen volt.

„Harminc éve vagyunk házasok, és a férjem az anyját már-már szentként tiszteli. Nem is hajlandó beszélni a dologról, és ez a titok már kezdi teljesen megmérgezni a házasságunkat, külön hálószobában is alszunk már” – panaszolta az asszony, hozzátéve, hogy retteg attól, előbb-utóbb robbanni fog a bomba a családban, ha a dolognak híre megy. „Az apósom imád arról sztorizni, hogy feleségül vette az első lányt, akit megcsókolt életében, belehalna, ha kiderülne, hogy a neje megcsalhatta.”

A nő azt is elmondta, képtelen most bízni a saját anyjában és a testvéreiben is. Épp meglátogatni készült őket, de a sokkoló DNS-eredmény után elment tőle a kedve.

A podcast vendégei igyekeztek megnyugtatni a levélírót, elmesélve, hogy nekik is van ismerősük, aki hasonló szituációban találta magát. Azt javasolták a nőnek, hogy keressenek fel egy terapeutát, és egyúttal óva intették hallgatóságukat attól, hogy hasonló ajándékkal próbálkozzanak szeretteiknél.

Válságba sodorta házasságukat a DNS-teszt (Fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top