nlc.hu
Család

Leszbikus pár DNS-tesztje

DNS-tesztet végzett a két nő, hogy szabadon szerethessék egymást

A leszbikus nők nagyon hasonlítanak egymásra.

Egy leszbikus pár, akik attól tartottak, hogy testvérek lehetnek, DNS-tesztet végeztek, hogy kiderítsék, rokonok-e.

Carley és Mercedes a kanadai Ontarióból két éve vannak együtt. De aggódni kezdtek, hogy rémálmaik valóra válnak, és esetleg ugyanaz az apjuk, vagyis féltestvérek. Amikor ugyanis anyukájukkal beszéltek, mindketten elárulták, hogy a múltban ugyanazzal a férfival feküdtek le, ami rémületet váltott ki a párban, akik nagyon hasonlítanak egymásra.

A történetüket megosztva a TikTokon a páros feltöltött egy videót a következő szöveggel: „Amikor rájössz, hogy két éve jártok, és az anyukátok ugyanazzal a sráccal feküdt le.” A klip feltöltésekor a feliratban megkérdezték: „Vegyünk DNS-tesztet?”

Sok követőjük a közösségi médiában szintén észrevette a köztük lévő elképesztő hasonlóságot. „Fogalmam sincs, kik vagytok, de azonnal azt hittem, hogy testvérek vagytok, mielőtt elolvastam a szöveget” – írta egy felhasználó. „Ez megmagyarázhatja, miért néztek ki úgy, mint két nővér” – tette hozzá egy másik TikTok-felhasználó.

Az OnlyFans modelljei végül úgy döntöttek, DNS-tesztet végeznek.

Ám aggodalmaik ellenére a pár nem tartott szünetet a kapcsolatában, amíg a teszteredményekre vártak, és öt héttel később végre megkapták a választ. A TikTokon közzétett érzelmes klipben a pár a kamera elé tárta az eredményt. Lélegzetvisszafojtva fedezték fel, hogy nincs közös rokonuk, és hatalmas mosolyban és érzelmes ölelésben törtek ki.

lányok a fűben

Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top