nlc.hu
Család

Az apját kereste, egy új testvért talált

DNS-teszt segítségével próbálta megtalálni az apját, helyette a testvérére lelt rá

Rhys Williams édesanyja 9 éves korában hunyt el, és miután az unokatestvéreitől megtudta, hogy a nevelőapja nem a biológiai apja, régi vágya volt, hogy ráleljen az igazira. A kutatás másképp alakult, mint amire számított.

A férfit már 18 éves kora óta izgatta, vajon ki lehet az apja, de a tettek mezejére csak 2022 elején lépett, amikor DNS-tesztet csináltatott, melynek eredményét feltöltötte a My Heritage nevű oldalra. Sajnos gyorsan fény derült rá, hogy a biológiai apja már hat éve elhunyt, viszont az is kiderült, hogy van egy vér szerinti testvére, az 53 éves Chris Jones.

Felkereste, Zoomon beszélték meg a találkozót, majd Rhys két és fél órát autózott Angliában, hogy létrejöhessen a személyes találkozó – írja a Mirror.

Rhys Williams

Rhys Williams a vér szerinti apját próbálta megtalálni (Fotó: Profimédia)

Rhys nagyon örül, hogy rátalált a nála jóval idősebb Chrisre, és örömmel látja, hogy a bátyjának sok haja van, így ő is jó eséllyel nem kezd korán kopaszodásba.

Olyan érzés, mintha a puzzle egy újabb darabja került volna a helyére. Ez az egész egy nagy keresztrejtvénynek indult, amit most kezdek kitölteni. Úgy érzem, ennek a találkozásnak most kellett megtörténnie

– mesélte a találkozásról Rhys.

Chris Jones

Chris Jones, az elveszett testvér (Fotó: Profimédia)

A logisztika területén dolgozó Christ kevésbé lepte meg, hogy van egy testvére, ugyanis tisztában volt vele, hogy annak idején örökbe fogadták. Talán azért sem kereste korábban a vér szerinti szüleit, mert nagyon jó nevelőszülei voltak. Persze ettől még örült volna, ha mondjuk húsz évvel ezelőtt tudja meg, hogy van egy öccse, ugyanis sok időt tölthettek volna el egymással.

Ők ketten először vacsorázni mentek együtt, és azonnal megtalálták a közös hangot. Külsőleg is hasonlítanak egymásra, és a tulajdonságaikban is számos közös dolog akadt. A tervük az, hogy a jövőben gyakrabban találkozzanak, a következő találkát júniusra beszélték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top