Úgy tűnik, szakított Varga Miklós Joe és menyasszonya, Hrovatin Csenge

F. B. | 2024. Március 12.
Lehet, vihar van a paradicsomban.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkoztak először egymással, ahol nagyon jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. 

Fotó: Trenka Attila

„Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött” – árulta el akkoriban az RTL sztárja, aki nem sokra rá meg is kérte a nála 21 évvel fiatalabb lány kezét. 

Most azonban úgy tűnik, valami hiba csúszhatott a tündérmesébe, Joe ugyanis egy igencsak beszédes Instagram-sztorit tett közzé a közösségi oldalán. A poszt arra enged következtetni, hogy gondok lehetnek a pár kapcsolatában és Varga Miklós a lezáráson gondolkozik – vagy már le is zárta a dolgot. A posztot a redditezők is kiszúrták, véleményük szerint azonban nem kell annyira komolyan venni a bejegyzést, Joe és kedvese ugyanis pár hetente összekapnak valamin, majd kibékülnek. 

Forrás: Varga Miklós Instagram-története

 

Exit mobile version