Fekete Dávid privát koncertet adott új szerelmének a Budai Várban

V.B.T. | 2024. Március 14.
Korábban úgy nyilatkozott, olyan, mintha pár évek óta egy párt alkotnának.

Tavaly ősszel ért véget Fekete Dávid előző kapcsolata, bár egy időre újra összejöttek, a jelek szerint végleg lezárták a kapcsolatukat. Ebben biztosak lehetünk, hiszen február közepén a közösségi oldalain mutatta be követőinek az új barátnőjét, akivel azóta is sülve-főve együtt vannak.

Fekete Dávid és párja (Fotó: Instagram)

Állandóan romantikáznak

„Noha rövid ideje vagyunk együtt, nagyon intenzív a kapcsolatunk, olyan, mintha már régóta egy pár lennénk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon elmélyült beszélgetéseink vannak, és hasonló érzelmi beállítottságú emberek vagyunk” – mesélte az énekes korábban a Blikknek. Hozzátette, minden napjukba belecsempésznek egy kis romantikát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a pár órája posztolt videója: Dávid egy szerelmes dalt ad elő párjának a Budai Várban.

Bár a videót nem kommentálta, sejtésünk szerint egy klip készítésének lehetünk szemtanúi, hiszen több kamerával veszik a háttérben a szerelmi vallomást. Nem Fekete Dávid lenne az első, akinek a párja szerepel a dalához készült videóban, korábban például Kulcsár Edina is feltűnt G.w.M egyik klipjében. 

Lépésről lépésre haladnak

Az énekes hosszabban is mesélt a párjáról. „Hihetetlenül elvarázsoltak, tündéri gyerekek. Már voltunk együtt programozni, fagyizni mentünk, és amikor Dávid elmondta nekik, hová megyünk, már hozták is a cipőmet, hogy menjek velük”  – nyilatkozta. Azt is elmondta, tanult a múltbéli hibáiból és nem akarja siettetni a dolgot, lépésről lépésre haladnak Szintiával.

Exit mobile version