nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid új barátnője

11 évvel fiatalabb nőt szeret a 322 milliós csalással vádolt Fekete Dávid

Új párját az énekes 4 éves ikerfiai is elfogadták.

Fekete Dávid 14 hónapot töltött börtönben, később enyhítés miatt házi őrizetbe került, egy ideje pedig már szabadon mozoghat, csupán nem hagyhatja el Győr közigazgatási területét. Ő mégis próbálja úgy élni az életét, mintha maga mögött hagyta volna a múltját. Szabadulása óta dalokat ír, klipet forgat és már színpadon is állt, sőt a szerelem is rátalált. Mint a Fókusz riportjából kiderült, új kedvesével, a 11 évvel fiatalabb Rékával egy hónapja alkotnak egy párt. Azonban csak úgy tudnak találkozni, ha a lány meglátogatja a 37 éves énekest Győrben. 

Fekete Dávid,

Szabadulása után ismét szerelmes Fekete Dávid – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Budapest mellett lakik és gyerekekkel foglalkozik. Úgy érzem, nagyon ért a gyerekekhez. (…) A kisfiaimmal is nagyon jól kijönnek. Ez nekem egy nagyon plusz, hiszen nekem nagyon fontos, hogy a gyermekeimet elfogadja, illetve a gyermekeim is elfogadják őt” – mesélte Fekete Dávid.

Az énekest 2021 májusában vették őrizetbe több mint 300 milliós csalás gyanújával. Az ügyére egyelőre nem került pont. „A tárgyalások mennek. Úgy gondolom és úgy érzem, hogy a várakozásainknak megfelelően alakul minden. Nyilván ez egy kérdőjel az életemben, de bízunk a lehető legjobbakban” – nyilatkozta. 

Pénzt egyelőre nem a zenélésből keres Fekete Dávid, hanem egy zöldenergiával és napelemekkel foglalkozó cég marketinges munkatársaként. 

A tárgyalása novemberben folytatódik, de most már nem kell egyedül szembenéznie a feladatokkal, hiszen társra talált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top