nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid újra szerelmes

„Olyan, mintha már régóta egy pár lennénk” – Fekete Dávid újra szerelmes

Az énekes úgy érzi, új szerelme ideális társ számára.

Tavaly ősszel véget ért az énekes és 11 évvel fiatalabb barátnője, Réka kapcsolata, igaz, nem sokkal korábban még azt nyilatkozta, már a családalapítás is felmerült benne az új párjával. Fekete Dávid mindenesetre nem maradt sokáig egyedül a szakítás után, és úgy érzi, legújabb szerelme, Szintia személyében megtalálta az ideális társat.

Mint a Blikknek elmondta, az interneten kezdtek el beszélgetni, és nagyon hamar rájöttek, hogy tökéletesen egy hullámhosszon vannak. „Noha rövid ideje vagyunk együtt, nagyon intenzív a kapcsolatunk, olyan, mintha már régóta egy pár lennénk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon elmélyült beszélgetéseink vannak, és hasonló érzelmi beállítottságú emberek vagyunk – mesélte az énekes, aki hozzátette, mindennapjaik része a romantika.

Fekete Dávid

Fotó: Schumy Csaba

Szintia, aki a szépségiparban dolgozik, már találkozott Fekete Dávid ikerfiaival is. „Hihetetlenül elvarázsoltak, tündéri gyerekek. Már voltunk együtt programozni, fagyizni mentünk, és amikor Dávid elmondta nekik, hová megyünk, már hozták is a cipőmet, hogy menjek velük”  – nyilatkozta.

Persze amennyire lehet, szeretnék lassan építeni a kapcsolatukat. „A saját káromon tanultam meg, hogy nem szabad kapkodni, túl gyorsan célra törni. Sajnos, ezt a hibát már elkövettem a múltban, ezért most lassú, kitartó munkával igyekszem valóra váltani az álmaimat. Ez nem csak a munkámra és az éneklésre igaz, hanem a kapcsolatomra is. Noha Szintivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk”

–  jegyezte meg az énekes, aki még nem hagyhatja el Győrt a folyamatban lévő bírósági ügye miatt, így szerelmének kell őt meglátogatnia, hiszen jelenleg nem él a városban, nemrég költözött el onnan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top