nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid új felkérést kapott

Első koncertje után újabb felkérést kapott Fekete Dávid: „Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek”

Az énekes még mindig dolgozza fel, milyen szeretet vette körül a fellépésén.

Fekete Dávid az elmúlt hónapokban nem tétlenkedett a házi őrizetben. Ismét visszatalált az énekléshez, megjelent legújabb videóklipje, ráadásul szombat este újra színpadra állhatott

Fekete Dávid

Fotó: Schumy Csaba

A koncert nagyon jól sikerült, az énekes pedig elmondta, félt attól, hogyan fogadja a közönség, de amikor meghallotta, hogy fütyülve és tapsolva várják a színpadra, minden aggodalma szertefoszlott. 

„Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra, felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam. Három év kihagyás után újra átélni ezt, egy ekkora színpadon elképesztő érzés volt” – mondta a Borsnak az énekes, aki számára külön öröm, hogy a többezres vendégseregből sokan csak miatta gyűltek oda. 

A nagy sikerű koncert után kiderült, Dávid már meg is kapta az újabb felkérését. „Egyelőre még csak Győrben mozoghatok, de jött már megkeresés egy rendezvényszervezőtől. Azt mondták, tényleg fantasztikus, hogy ilyen nagy sikerű koncertet adtunk a zenekarral, ami a fellépést megelőző két hétben állt össze. Azt a visszajelzést kaptam, hogy érdemes velem foglalkozni és sokkal jobban sikerült, mint gondolták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top