nlc.hu
Sztárok

Vége Fekete Dávid párkapcsolatának

Szakított Fekete Dávid és 11 évvel fiatalabb barátnője

Szomorú hírt jelentett be az énekes.

Véget ért Fekete Dávid és 11 évvel fiatalabb barátnője, Réka kapcsolata. A 322 milliós csalással vádolt exmegasztáros a közösségi oldalán vallott a szakításukról – szúrta ki a Blikk.

Fekete Dávid

Fekete Dávidék több mint 2 hónap után szakítottak – Forrás: Fekete Dávid: Indulj el az úton – videóklip / YouTube

Sokan kérdeztétek, miért kerültek le a közös képeink a párommal, aki már mostanra a volt párom. Semelyik újságnak nem szeretnék nyilatkozni, mert tiszteletben tartom azokat a dolgokat, amelyek, csak a kettőnk, közös érzései, emlékei. Nem váltam el haragban és nem kívánok neki semmi rosszat. Egyéb okból kellett meghoznom ezt a döntést és kívánom, hogy legyen boldog és sok szép pillanatot éljen még át az életében, akár a régi, vagy akár egy új kapcsolatával”írta posztjában Fekete Dávid.

Az énekes nemrég még arról nyilatkozott, hogy már a családalapítás is felmerült benne az új párjával: “Ha így halad a kapcsolatunk, biztos vagyok benne, hogy szorosabbra is fűzzük majd a köteléket közöttünk. Nagyon sokat értem és komolyodtam az utóbbi időben. (…) A házasság sem áll tőlem távol és gyereket is vállalnék még.”

A párkapcsolatukat azonban nehezített, hogy Fekete Dávid csak Győrben mozoghat, mivel egyelőre a városhoz van kötve a bíróság döntése alapján, emiatt a barátnője utazott folyamatosan hozzá. “Réka minden hétvégén jön, a gyerekek is általában ilyenkor vannak velem. (…) Réka szüleivel még nem találkoztam, de ez csak azon múlik, hogy mikor tudnak eljönni Győrbe” – árulta el november elején.

Fekete Dávidot 2021 májusában vették őrizetbe több mint 300 milliós csalás gyanújával. A Megasztár 4. szériájának második helyezettjét idén év elején kiengedték az előzetesből. Az ügyére egyelőre nem került pont, a tárgyalása novemberben folytatódik. Az elmúlt hónapokban nagyon összeszedte magát, dalokat ír és már több fellépése is volt Győrben. “Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el” – vallotta be nemrég Hajdú Péter Frizbi című műsorában az énekes, aki tagadja, hogy 322 millió forintos tartozása lenne. Pénzt egyelőre nem a zenélésből keres, hanem egy zöldenergiával és napelemekkel foglalkozó cég marketinges munkatársaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top