nlc.hu
TV-sztárok

Fekete Dávid a börtönről

Fekete Dávid úgy érzi, a börtönben vált kisfiúból férfivá

Tagadja, hogy valóban lenne 322 millió forintos tartozása.

2021 májusában vették őrizetbe Fekete Dávidot, akit 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolnak. A Megasztár negyedik szériájának második helyezettjét idén év elején kiengedték az előzetesből és házi őrizetben várja a tárgyalást, melyben ha nem az ő javára dönt a bíróság, akár 15 évig tartó börtönbüntetést is kaphat

Fekete Dávid

Fotó: Frizbi

Dávid az elmúlt hónapokban nagyon összeszedte magát, dalokat ír és már egy fellépése is volt. Most Hajdú Péterrel beszélgetett a Frizbi évadnyitó adásában, amely péntek este lesz látható. Az előzetesből viszont kiderült, hogyan élte meg a börtönt az énekes. 

„Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el – jelentette ki az énekes, aki tagadja, hogy 322 millió forintos tartozása lenne. – Azt mondta a végén, hogy tudod mit, fizessél nekem 11 vagy 10 százalékos kamatot. Szó szerint uzsorakamat volt. Én ezt fizettem. Volt, amikor havi 10,5 milliót fizettem csak uzsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top