nlc.hu
TV-sztárok

Fekete Dávid soha nem látott felvételt mutatott

Fekete Dávid megmutatta a felvételt, hogyan zárták be és fenyegették a hitelezői

Az énekes hetekig nem tért magához a történtek után.

Február elején kezdődött a 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid büntetőpere, aki most először mutatta meg a biztonsági kamerák felvételeit, ami egyben bizonyíték is lehet az egyik súlyos vádpontban. 

Fekete Dávid

Fekete Dávid a Fókuszban

Egy férfi és egy nő érkezik Fekete Dávid autókereskedésébe. A kigyúrt férfi bezárja maga mögött az ajtót és beáll elé. Kint az épület előtt a következő órákban emberek érkeznek, de nem mernek bemenni. A nő az asztalhoz ül, elveszi a céges pecséteket, használja őket és a polcokon az iratok között kutat. Többször fenyegetően magyaráz és tollat nyújt az énekes felé, akivel állítása szerint nem létező tartozásokról szóló papírokat írattak alá.

„Ez egy több órán keresztüli fogva tartás volt. Konkrétan az ő elvárásuknak megfelelően kellett a papírokat kitöltenem. Nyilván előtérbe helyezték, hogyha nagyon akarok, elfuthatok, de akkor jönnek a fekete lábúak – magyarázta a Fókusz kameráinak Dávid, aki abban a pillanatban óriási stressz alatt volt. – Nem vagyok annyira ijedős gyerek, de amikor a családommal fenyegetnek és a várandós feleségemmel, akkor ott úgy gondoltam, hogy bármit aláírok, csak őket ne bántsák. Utána emlékszem, hogy egy másfél-két hétig nem tértem magamhoz az eset után.”

Az énekes most házi őrizetben várja az ítéletet, bízik az igazságszolgáltatásban és elmondta, ha neki ülnie kell, akkor mások is kövessék őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top