nlc.hu
Sztárok

Újra szerelmes Fekete Dávid

Párra találhatott a házi őrizetben Fekete Dávid

Állandó kapcsolata lehet az egykori megasztárosnak.

A mai napon kezdődik a 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid büntetőpere. Az egykori megasztáros házi őrizetben van Győrben, az utóbbi hetekben csak engedéllyel hagyhatta el a lakását. Úgy tűnik, az énekes többé nem magányos – a Ripost egyik olvasója számolt be róla, hogy az utóbbi időben többször is látott egy hölgyet ki-be járkálni a házba.

Fekete Dávid

Fotó: RTL Fókusz

„Feltűnt, hogy mozgás van a lakás körül. Egy fiatal hölgy rendszeresen megjelenik, majd hosszabb-rövidebb időt tölt el a lakásban, mielőtt távozna. Úgy vettem észre, hogy mindig ugyanez a hölgy érkezik. További részletekkel sajnos nem tudok szolgálni, de az a gyanúm, hogy romantikus kapcsolat lehet köztük” – mondta a lapnak Fekete Dávid szomszédja.

Az utóbbi hetekben többször bekerült a hírekbe a korábbi zenész, ugyanis kiderült, hogy míg börtönben volt, a kisfia kizuhant az ablakon, amiért a gyámügyesek elővették a volt feleségét is. „Ügyfelemmel döbbenten állunk a (…) riportban elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott” – mondta az ügy kapcsán a volt feleség ügyvédje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top