nlc.hu
Sztárok

Baleset érte Fekete Dávid kisfiát, intenzívre került

Fekete Dávid megérezte a börtönben, hogy a kisfia kizuhant az ablakon

Az egykori megasztáros 14 hónap után szabadult a börtönből, a napjait most házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán tölti.
Fekete Dávid

Így várja az ítélethirdetést a 320 milliós csalás és sikkasztás ügyében, közben próbál a lehető legtöbbet együtt lenni a gyermekeivel. Fekete Dávid elvált, azt, hogy az egyik kisfia kizuhant a tetőri ablakból és négy napig az intenzív osztályon kezelték, csak a válóperes tárgyaláson tudta meg.

Az énekes azt mesélte a Borsnak, a börtönben megérezte, hogy nagy baj van, egy belső hang azt súgta neki, hogy ha újra látni akarja mindkét kisfiát, boruljon térdre és imádkozzon. Ő eleget tett ennek a különös kérésnek, mint mesélte, teljesen átszellemülten, sírva fohászkodott az ikrekért, Ádinért és Mátéért.

Mikor utólag megtudta, és zárkatársával, majd az egyik börtönőrrel is megosztotta a kisfia balesetéről szóló híreket, mindketten azt mondták, hogy köze lehetett ahhoz a sugallathoz, amit Dávid a börtönben kapott.

Szerencsére a kisfiú ma már jól van, és testvérével gyakran tölti a hétvégét az édesapjával, sőt olykor hétköznap is együtt vannak. A közös játékot azonban házon belül kell megoldaniuk, Dávid ugyanis a házi őrizet miatt nem hagyhatja el a lakást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top