nlc.hu
TV-sztárok

Fekete Dávid újraépítené a karrierjét

Fekete Dávid szeretne ismét énekelni, még egy videóklipet is forgatna

Az egykori megasztárost 2021 májusában tartóztatták le, tavaly július óta pedig házi őrizetben van, nyomkövetővel éli az életét.

Fekete Dávid ma újra bíróság elé állt, ahová késve érkezett. A következő négy napban az énekesnek az előző tárgyaláson tett vallomásával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket. A mai napon az ügyész hiába akart többet megtudni az ügyről, hiszen alig telt el fél óra, Fekete Dávid ügyvédje, Kaposi Gergely szünetet kért. Visszatérve Kaposi elmondta, hogy az egykori énekes nem válaszol az ügyész kérdéseire, mert az ügyvéd szerint „a vád mást szeretne, mint a védelem”, és esetleg akkor meggondolják magukat, ha az ügyészség hozzáállása változik – írta a Blikk. Később egy újabb fordulat következett: az énekes egy olyan lehetőséget kapott, amellyel újraindíthatja az előadóművész karrierjét.

fekete dávid

Fekete Dávid (Fotó: TV2)

Egy menedzsmentiroda segítene az előadónak új dalokat készíteni, ám ehhez a fiatalembernek Dunaújvárosban kellene stúdióba vonulnia. Erre azonban, mivel Fekete Dávid jelenleg háziőrizetben van, a bíróságnak kell engedélyt adnia. Az ügyben később születik döntés. Február elején kezdődött a 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid büntetőpere, aki nemrég megmutatta a biztonsági kamerák felvételeit is, ami egyben bizonyíték is lehet az egyik súlyos vádpontban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top