nlc.hu
Sztárok

Családot tervez új párjával Fekete Dávid

Családalapításra készül jóval fiatalabb párjával a 322 milliós csalással vádolt Fekete Dávid

Bevallotta a börtönben ült énekes, hogy nagyon sokat komolyodott az utóbbi időben.

Mint arról beszámoltunk, két hónapja ismét rátalált a szerelem Fekete Dávidra. A 322 milliós csalással vádolt exmegasztáros – aki 14 hónapot töltött börtönben – annyira boldog a 11 évvel fiatalabb, új párjával, hogy azt sem zárja ki, hogy ha elérkezik az ideje, családot is alapítsanak. Mint a Blikk írja, a szerelmesek annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet, igaz egyelőre csak Győrben mozoghatnak, mivel az énekes egyelőre a városhoz van kötve a bíróság döntése alapján.

Fekete Dávid,

Fekete Dávid barátnője, Réka nem csak az ő, hanem az ikerfiai szívébe is egyből beférkőzött – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Réka minden hétvégén jön, a gyerekek is általában ilyenkor vannak velem” – mesélte a bulvárlapnak Fekete Dávid, aki már a szüleinek is bemutatta a kedvesét, akik nagyon szimpatikusnak találták a fiatal lányt, aki a hétköznapokon is gyerekekkel foglalkozik. “Réka szüleivel még nem találkoztam, de ez csak azon múlik, hogy mikor tudnak eljönni Győrbe. (…) Ha így halad a kapcsolatunk, biztos vagyok benne, hogy szorosabbra is fűzzük majd a köteléket közöttünk. Nagyon sokat értem és komolyodtam az utóbbi időben. (…) A házasság sem áll tőlem távol és gyereket is vállalnék még” – jelentette ki.

Az énekes ügye még nem zárult le, de rendületlenül bízik a pozitív ítéletben: “Tisztában vagyok vele, nem várhatom el Rékától, hogy évekig várjon rám, de maximálisan bízom abban, hogy az objektív valóság bizonyítást nyer és pozitív kimenetele lesz az ügyemnek“.

Fekete Dávidot 2021 májusában vették őrizetbe több mint 300 milliós csalás gyanújával. A Megasztár 4. szériájának második helyezettjét idén év elején kiengedték az előzetesből. Az ügyére egyelőre nem került pont, a tárgyalása novemberben folytatódik. Az elmúlt hónapokban nagyon összeszedte magát, dalokat ír és már több fellépése is volt Győrben. “Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el” – vallotta be nemrég Hajdú Péter Frizbi című műsorában az énekes, aki tagadja, hogy 322 millió forintos tartozása lenne. Pénzt egyelőre nem a zenélésből keres, hanem egy zöldenergiával és napelemekkel foglalkozó cég marketinges munkatársaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top