nlc.hu
Sztárok

Újra szerelmes Fekete Dávid

Rátalált a szerelem a házi őrizetben lévő Fekete Dávidra: „Réka első látásra szerelem volt”

Amikor találkoztak személyesen, 15 perc után már elcsattant az első csók.

2021 májusában vették őrizetbe Fekete Dávidot, akit 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolnak. A Megasztár negyedik szériájának második helyezettjét idén év elején kiengedték az előzetesből és házi őrizetben várja a tárgyalást, melyben ha nem az ő javára dönt a bíróság, akár 15 évig tartó börtönbüntetést is kaphat. 

Fekete Dávid

Fotó: Schumy Csaba

Az énekes viszont nem tétlenkedik, ismét dolgozni kezdett, saját dalokat készít és már színpadra is állt Győrben. Emellett hónapokkal ezelőtt eldöntötte, szeretne ismét maga mellé egy társat, ám sokáig nem talált megfelelő lányt. A Storynak azonban most elárulta, a szerelemben is révbe ért. 

„Nem lehet véletlen, hogy ugyanakkor, október 10-én van mindkettőnk születésnapja. Ez az első, ami szemet szúrt Réka szépsége után, úgyhogy válaszoltam a levelére, amit a közösségi oldalaimon landoló több száz levél között augusztusban megtaláltam. Így kezdődött minden… – mesélte a lapnak az énekes, akit napról napra jobban elvarázsolt a 26 éves, gyermekek fejlesztésével foglalkozó lány. – Mindketten éreztük a sok üzenetváltás és videótelefonálás után, hogy ideje élőben is találkozni. Mivel az ügyem még folyik, és csak Győrben mozoghatok szabadon, Réka vonatra ült, és eljött hozzám. Egy életnek tűnt az a 15 perc, amíg kibírtuk, hogy ne csattanjon el az első csók. Mára, ekkora csalódással a hátam mögött, mint a második házasságom, nagyon óvatos lettem, de azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy Réka első látásra szerelem volt.”

Az énekes áradozva tette hozzá, nem tagadja, fontos számára a külső, de Réka nem csak kívülről szép, a belseje is megragadta. Állítása szerint a hírnév egyáltalán nem érdekli, nem utolsósorban pedig nagyon jól kijön Dávid ikerfiaival is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top