nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid nagy dobásra készül

Fekete Dávid nagy dobásra készül

Fekete Dávid lehetőséget kapott, hogy visszatérjen a korábbi szakmájához.

Fekete Dávid még februárban jelentette be és kért engedélyt is a bíróságtól, hogy Dunaújvárosba mehessen, így lehetőséget kapott, hogy újrakezdje régi karrierjét, és felénekeljen egy új dalt, sőt még videoklipet is szeretne forgatni hozzá – írja a Bors.

Fekete Dávid

Fotó: RTL Fókusz

“Igen, az ügyfelem egy Dunaújváros székhelyű cégnél dolgozik, kedden és szerdán a városban, a többi napon pedig home officeban. A vállalkozás marketing célból együtt dolgozik egy zenei stúdióval is, ahol Dávid lehetőséget kapott, hogy felvegye a dalt. Így munkaidőben tudták megoldani, mint a cég munkavállalója” – mondta az egykori énekes ügyvédje, aki hozzátette:

“Dávidnak szilárd, régi elhatározása volt, hogy visszatérjen az énekléshez. Ezzel reméli, hogy visszatudja nyerni azt a bizalmat, amit anno kapott. Aki követi a közösségi oldalakon láthatja, nagyon sokan biztatják és támogatják, akárcsak a munkahelye.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top