nlc.hu
Sztárok

Vége lehet Fekete Dávid házi őrizetének

Kiszabadulhat a házi őrizetből Fekete Dávid, az énekest 322 milliós csalással vádolják

Váratlan fordulat állhat be az egykori megasztáros ügyében.

Kiszabadulhat a házi őrizetből Fekete Dávid. A 322 millió forintos csalással vádolt, egykori megasztáros magánélete egy ideje már  stabil alapokon nyugszik, így az ügyvédjével abban bízik, hogy hamarosan módosíthatnak a bűnügyi felügyeletén – írja a Bors.

Fekete Dávid,

Vissza akar térni az énekléshez Fekete Dávid – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Rövidtávú célunk az, hogy a házi őrizet feltételeit módosítsák. Ügyfelem már 12 hónapja van bűnügyi felügyeletben, de véleményem szerint nincs már oka annak, hogy ezt fenntartsák” – nyilatkozta a bulvárlapnak az énekes jogi képviselője. A legközelebbi tárgyalást követően akár arra is esély van, hogy feloldják Fekete Dávid házi őrizetét, így lehetősége lenne szabadtéri programokon is részt venni iker fiaival együtt.

Az exmegasztáros az év elején engedélyt kapott a bíróságtól, hogy korlátozottan, de munkahelyére bejárhasson. Itt ráadásul arra is lehetőséget kapott, hogy újra felélessze zenei karrierjét: stúdiófelvételeket készíthetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top