nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid visszanyerte az emberek bizalmát

Fekete Dávid a házi őrizetből: „Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését”

Azt is elárulta, mi adja neki az igazi boldogságot.

2023-ban kiderül, mi lesz Fekete Dávid sorsa, hiszen a Megasztár egykori felfedezettjét akár 15 év börtönre is ítélhetik. A vád szerint különböző magánszemélyek, illetve üzleti partnerei irányába jelentős összegű tartozásokat halmozott fel. Az énekes jelenleg házi őrizetben van, de lehetőséget kapott, hogy újrakezdje régi karrierjét, és felénekeljen egy új dalt, sőt még videóklipet is szeretne forgatni hozzá.

Fekete Dávid

Fotó: Facebook

Most elárulta, hálás a rajongóinak a bizalomért és úgy érzi, jó úton jár. 

„Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a bizalmat megtartsam és megháláljam. A legfontosabbak még mindig a fiaim, csodálatos érzés, hogy apa lehetek és a két picit magamhoz ölelhetem. Hálás vagyok azért a rengeteg időért, amit velük tölthetek – magyarázta a Borsnak az énekes, aki nem csak a közvetlen környezetétől kap támogatást. – Hálás vagyok a rajongóimnak is, hogy kitartottak mellettem. Igyekszem viszonozni a közönségem felé is ezt a temérdek biztatást és szeretetet. Visszaadni azt, amit én is kapok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top