6 női világsztár, aki megkérte a párja kezét

M. N. | 2024. Március 14.
Ahelyett, hogy ki tudja meddig, reménykedve várták volna, hogy a párjuk végre eléjük térdel és felteszi a nagy kérdést, ezek a híres nők a kezükbe vették az irányítást.

A hagyomány azt diktálja, hogy a nő passzívan várakozzon, míg a párja végre elszánja magát és megkéri a kezét. A sztárvilágban is akadnak azonban olyan nők, akik szembementek ezzel a bizonyos hagyománnyal és átvéve a kezdeményezést, maguk kérték meg a szerelmük kezét. Kíváncsi vagy, kik ők? Kattints a galériára és megtudod!

Elizabeth Taylor és Michael Wilding

Elizabeth Taylor nyolcszor házasodott, ebből egy alkalommal ő kérte meg akkori szerelme, Michael Wilding kezét. A nagy kérdést 1952-ben, egy filmforgatáson tette fel a brit színésznek. Frigyükből két gyermek született, mielőtt 1957-ben elváltak. (Fotó: Daily Herald Archive/National Science & Media Museum/SSPL via Getty Images)

Barry Diller és Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg kezét többször is megkérte a párja, Barry Diller, ám a divattervező mindannyiszor nemet mondott. 26 közös év után aztán fordult a kocka. „Egyik évben nem tudtam, mit adjak neki születésnapjára, ezért felhívtam, és azt mondtam: »tudod mit, ha akarod, a születésnapodra feleségül megyek hozzád«” - idézte fel Furstenberg. A pár 2001-ben kötött házasságot, mely azóta is tart. (Fotó: Alberto E. Rodriguez/WireImage)

Kevin Federline és Britney Spears

Britney Spears és Kevin Federline 2004-ben épp Írországból New Yorkba repültek, amikor út közben az énekesnő hirtelen úgy döntött, megkéri a párja kezét. Még abban az évben összeházasodtak és 2007-ben váltak el. (Fotó: J.Sciulli/WireImage for Ogilvy Public Relations)

Carey Hart és Pink

Pink egy motocross bajnokság kellős közepén, egy „Hozzám jössz?” táblát feltartva kérte meg szerelme, Carey Hart kezét, aki ekkor épp a pályán száguldott. Mivel Hart erre nem húzódott le, az énekesnő megfordította a táblát, amin a „Komolyan!” felirat is olvasható volt. A motorversenyző erre már félreállt és igent mondott. 2006-ban kötötték össze az életüket és két közös gyerekük van. (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Dax Shepard és Kristen Bell

Dax Shepard és Kristen Bell megfogadták: addig nem házasodnak össze, ameddig ezt nem tehetik meg az azonos nemű párok is. Miután 2013-ban Kaliforniában legalizálták az azonos neműek házasságkötését, a színésznő egy nyilvános Twitter-bejegyzésben kérte meg Shepard kezét. (Fotó: Peru Williams/Variety via Getty Images)

Taika Waititi és Rita Ora

Rita Ora 2022-ben, Palm Springs-i nyaralásukon kérte meg Taika Waititi kezét. A pár néhány héttel később, Los Angeles-i otthonában, egy szűk körű szertartáson mondta ki a boldogító igent. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

via

Exit mobile version