Sztárok

5 nap alatt 4 sztáreljegyzés januárban!

Míg a december a szakítás jegyében telt, a január eljegyzést hozott négy hírességnek is!
Sarah Harding és vőlegény
Sarah Harding és vőlegénye

Bár még csak az új esztendő első heténél tartunk, máris négy híresség ujjára húztak gyűrűt. Hamarosan oltár elé áll LeAnn Rimes énekesnő szerelmével, Eddie Cibriannel. A pár közös tévésorozatuk forgatásán jött össze, és mindketten egy-egy házasságot dobtak fel az új szerelem kedvéért. LeAnn még új melleket is csináltatott Eddie kedvéért, aki pár napja kérte meg a kezét.

Vivica A. Fox  ujjára egy nyolckarátos gyémántgyűrűt húzott üzletember szerelme, Omar White. A pár tavasszal mondja ki a boldogító igent, barátok jelenlétében. 

A Dr. Who című sorozat szexis főszereplője, David Tennant is idén jegyezte el szőke kedvesét, Georgia Moffettet. A pár 2012. január elsején kíván összeházasodni, vagyis napra pontosan egy évvel a eljegyzésük után. 

A Girls Aloud énekesnője, Sarah Harding szintén újév napján lett menyasszony, DJ kedvesével, Tom Crane-nel egy romantikus vakáción jegyezték el egymást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top