Így alakult át a szemünk előtt kislányból gyönyörű nővé Galambos Bogi

D. A. | 2024. Április 02.
Talán még te is emlékszel rá kislányként, de a helyzet az, hogy már 23 éves, és saját jogán is kezdik megismerni a nevét.

Március közepén robbant a hír, hogy Galambos Lajcsi lánya, a 23 éves Boglárka egy nála 29 évvel idősebb üzletemberbe szeretett bele. A párt a közös munka hozta össze, hiszen Bogi tervezőként próbál a divatvilágba betörni, míg Csipak Péter a Fashion Streetben érdekelt vállalkozó, így a közös érdeklődési kör adta magát.

Egy közeli ismerősük szerint a férfit „elvarázsolta Bogi szépsége, intelligenciája, határozottsága és céltudatossága”, és hozzátette, hogy nagyon boldogok együtt. A korkülönbség sem jelent gondot szerinte, ugyanis Bogi a koránál sokkal érettebb gondolkodású.

Ezt bizonyítja az is, hogy már a kezdetektől nagyon tudatosan építette a karrierjét, csak az üzleti diploma megszerzése után kezdett divattervezést tanulni. 2022-ben úgy nyilatkozott, hogy szülei végig támogatták az útján, ha pedig elakad, akkor mindig az édesapjától kér tanácsot. „Amennyiben elakadok vagy tanácsra szorulok, biztos, hogy apukámhoz fordulok. Egyszem lánya vagyok, érthetően aggódik, nehogy csalódás érjen, ez igaz életem bármely területére.

Boginak és Galambos Lajosnak nagyon szoros a kapcsolata már egészen a kezdetektől fogva, a következő képek többet mondanak minden szónál.

galambos-bogi-horgaszas

Mint egyetlen lány, ő lett az édesapja szeme fénye. (Fotó: Fotocentral/Fábián Olga)

Galambos Bogi

Elbűvölő kislány volt. (Fotó: Fotocentral/Gálos Mihály Samu)

Galambos Bogi

Egy közös családi nyaralás alkalmával. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Galambos Bogi

2015-ben, 17 évesen. (Fotó. Fotocentral/ Olajos Piroska)

Galambos Bogi és Galambos Lajos

Édesapja mellett gyakran jelent meg eseményeken, itt épp egy Story Gálán láthatóak. (Fotó: Fotocentral/Réti Borbála)

Galambos Bogi

2017-ben ő is kivette a részét a karácsonyi menü elkészítéséből. Összetartó család az övék. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Galambos Bogi

Gyönyörű fiatal nővé érett, rendkívüli stílusérzékkel. (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Galambos Bogi és Galambos Lajos

A Gucci-ház című film bemutatóján, 2021-ben. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Galambos Bogi

Tehetséges művész, aki a divatszakmában próbál érvényesülni, sőt, Metzker Vikivel saját boltot is nyitottak. (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Exit mobile version