Sztárok, akik ki nem állhatják a vörös szőnyegen pózolást

R. V. | 2024. Április 06.
A következő híres férfiak és nők lerántják a leplet a vörös szőnyeg látszólagos csillogásáról, és elmondják: miért is olyan borzasztó nyűg pózolni rajta.

Gyönyörű sminket kapsz, fodrász foglalkozik azzal, hogy tökéletes legyen a frizurád, és csodaszép ruhát vehetsz fel – a vörös szőnyeg egy klasszikus Hamupipőke-pillanatnak tűnhet. Kívülről. A sztárok azonban, akik ezt belülről is átélik, nem feltétlenül érzik tündérmese-kompatibilisnek a vörös szőnyeges pózolást. És még csak nem is azért, mert a kamerák azt nem mutatják, hogy kígyózó sorokban kell állniuk, mire rájuk kerül a sor, hogy felvonuljanak. Hanem mert ott állni a kamerák kereszttüzében egyáltalán nem túl jó móka. 

Ezért utálják a sztárok a vörös szőnyeget

Cillian Murphy nlc

„Szerintem nem vagyok jó abban, hogy celebritás legyek. Nem érzem jól magam a vörös szőnyegen és a beszélgetős műsorokban sem. Pedig bár az lennék, könnyebb lenne az életem” – nyilatkozta a már Oscar-díjas Cillian Murphy az Irish Postnak. (Fotó: Marleen Moise/Getty Images)

Busy Philipps nlc

Busy Philipps elárulta, hogy bár elvárják a sztároktól, hogy megjelenjenek vörös szőnyeges eseményeken, a smink, haj és ruha költségei nagy részét nem a stúdiók, hanem ők maguk állják, saját zsebből. Ez pedig több ezer dollár kiadást is jelenthet. Nem csodáljuk, ha nem szereti ezeket a rendezvényeket... (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Ed Sheeran nlc

Ed Sheeran egy olyan TikTok videóra reagált, amiben arról volt szó, milyen ritkán látni őt vörös szőnyegen. „Baromi esetlennek tűnök, nem? Utálom a vörös szőnyeget. Óvakodjatok azoktól, akik szeretik.” (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Victoria Beckham nlc

„Alig várom, hogy lemenjek a vörös szőnyegről. Nem tudom, hogy ez azért van, mert évekig fotóztak és kritizáltak, de kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek érzem magam, kényelmetlen az egész és nem lehetek önmagam” – panaszkodott Victoria Beckham a Sunday Timesnak. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Zach Galifianakis nlc

A Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis nem feltétlenül a pózolástól irtózik, hanem a szőnyeg mellett álló újságírók unalmas kérdéseitől kap herótot, mint ahogy azt Jimmy Fallon show-jában megosztotta. (Fotó: Roy Rochlin/Getty Images)

Carey Mulligan nlc

Bár Carey Mulligan szoborszépsége mindig érvényesül a róla készült képeken, ő utálja, ha fotózzák. „Amikor fiatalabb voltam, megbénított a félelem a vörös szőnyeg előtt. Könnyek között értem a végére, szörnyű volt” – emlékezett vissza a színésznő. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Daniel Craig nlc

„A sérülések, sebesülések ugyanúgy a meló részei, mint a vörös szőnyeges megjelenések. Őszintén szólva, nem tudom, melyik fájdalmasabb számomra” – közölte a véleményét Daniel Craig a német OK! magazinnal. (Fotó: Pablo Cuadra/WireImage)

Adele nlc

„Utálom a vörös szőnyeget. Nem önbizalomproblémákról van szó, egyszerűen csak azt érzem, hogy nem akarok ott lenni. Szó szerint gyomorgörcsöm van közben.” – vallott Adele a Vogue-nak. (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Zayn Malik nlc

„Szívesebben ülök otthon és csinálok valami produktívat, mint hogy nagyon drága ruhákba öltözve fotózzanak a vörös szőnyegen. Nem hoz lázba, hogy illegessem magam a kamerák előtt” – magyarázta Zayn Malik a GQ-nak adott interjújában. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for NARAS)

Kirsten Dunst nlc

Kirsten Dunst elsősorban a vörös szőnyegek silány világítását kifogásolja, és azt, hogy semmi művészi nincs abban, ahogy ott kattintgatják a fotósok a fényképezőgépet. Ezért szerinte garantáltak az előnytelen képek. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

via

(Kiemelt kép: Pool/Getty Images)

Exit mobile version