Ördög Nóráékat a konzulátus földrengés- és cunamiveszélyre figyelmeztette az Ázsia Expressz forgatásán

Á.K. | 2024. Április 07.
A tajvani földrengés a Fülöp-szigetekre is hatással lehet, földrengésveszéllyel és cunamival is számolnia kell az Ázsia Expressz éppen arrafelé forgató stábjának.

Ördög Nóra jó szokásához híven most is beszámolt arról, mi minden történik vele, a családjával és persze az Ázsia Expressz stábjával a Fülöp-szigetekre szervezett forgatáson. A mostani, picit hosszabbra nyúló bejelentkezésből kiderül, hogy a műsorvezetőnek nap mint nap meggyűlik a baja azzal, hogy folyton tartják neki a napernyőt, pedig ő élvezné a napsütést, és persze az is látszik, hogy Magyarországtól több ezer kilométerre sem úszhatja meg a szelfizést a rajongókkal. A videóban a gyerekei és Nánási Pál is feltűnik, és élcelődik egy kicsit a tavaszi szünetet élvező egyik csemetéje frizuráján.

A videó legfőbb tanulsága azonban az idilli családi felvételek ellenére kétségtelenül az, hogy veszélyzónába került az Ázsia Expressz csapata – szúrta ki a Blikk.

A bejelentkezés hangulatából mindenesetre a veszélyérzet egyáltalán nem jön át, és úgy tűnik, hogy pánikhangulat sincsen. Ördög Nóra mindenesetre néhány családi felvétel közepette beszámol arról, hogy a nagy földrengés Tajvanban az ő életükre is hatással lehet, mivel van rá esély, hogy a Fülöp-szigeteken is lesz rengés, sőt akár cunamiveszéllyel is érdemes számolniuk. Erre a nagykövetség is figyelmeztette őket. Mindenesetre a műsorvezető bízik abban, hogy megússzák a dolgot, és tegyünk mi is így. Csak semmi pánik!

Exit mobile version