Pink, kék, szőke: Falusi Mariann haja folyton változik, de a lazasága állandó

nlc | 2024. Április 22.
Ma ünnepli 65. születésnapját Falusi Mariann. A jeles évforduló alkalmából megnéztük, hogy nézett ki az énekesnő akkor, és hogy fest most.

Falusi Mariann a Pa-dö-dő együttes egyik tagjaként robbant be a köztudatba, és lett Lang Györgyi oldalán a házibulik egyik megkerülhetetlen slágergyárosa. Sajnos a duóból tavaly szóló lett, Györgyi ugyanis hosszú, küzdelmes, méltósággal viselt betegség után elhunyt. Mariann pedig a karrierjének ezt a részét nem is hajlandó már folytatni.

„Rá akartak beszélni, hogy legyen egy Pa-dö-dő-búcsúkoncert is, de Györgyi nélkül semmi értelme nem lenne. Lezárult egy szép korszak, szerencsére mindent megcsináltunk, amit akartunk. Mindenkinek vannak veszteségei, túl kell élni. Teszem a dolgomat tovább”nyilatkozta az énekesnő, akinek számtalan elfoglaltsága van. Színésznőként állandóan fellép, rádióműsora is volt (bár Györgyivel közösen, így azt sem folytatja), és tévés megjelenésekből is bővelkedhetett az évek során.

Hogy pontosan milyen utat járt be a karrierje, azt az alábbi galériában megnézheted

Falusi Mariann és Lang Györgyi nlc

A Pa-dö-dő együttes 1988-ban alakult meg - a siófoki Interpop Fesztiválon láthatta először együtt az ország Falusi Mariannt és Lang Györgyit. Ez a fotó abban az időben készült. (Fotó: Zétényi Zoltán/Fotocentral)

Falusi Mariann 1990-es évek nlc

Így nézett ki egy Pa-dö-dő koncert a '90-es években. (Fotó: Szabolcs László/Fotocentral)

Falusi Mariann 2000 nlc

Falusi Mariann elmondhatatlanul szexi volt az ezredfordulón a pink hajával. (Fotó: Szegő Erika/Fotocentral)

Falusi Mariann 2007 nlc

2007-ben az énekesnő először próbálta ki magát zsűriként. Akkor a Csillag születik ítészszékében foglalt helyet. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Falusi Mariann 2011 nlc

2011-ben már átigazolt a TV2-höz, ahol versenyzőként mérette meg magát: Árpa Attila partnere volt A nagy duett első évadában. A negyedik helyig meneteltek. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Falusi Mariann 2012 nlc

Egy évvel később aztán újra a zsűriasztal másik oldalán találta magát, mégpedig a Megasztár 6. évadában. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Falusi Mariann 2018 nlc

Mariann színésznőként is lenyűgöző. Ez a fotó például az Álomutazó című családi mesemusical 2018-as sajtótájékoztatóján készült. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

Falusi Mariann 2022 nlc

Lang Györgyi és Falusi Mariann utoljára 2022-ben álltak együtt színpadon, Mariann Darabjaim című koncertjén a Kongresszusi Központban. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Falusi Mariann 2024 nlc

Idén ünnepelték a Menopauza című musical 300. előadását a Játékszínben, melyben Mariann is játszik. (Fotó: Trenka Attila/Getty Images)

Exit mobile version