Kulcsár Edina odafigyel a megjelenésére: „Attól, hogy anyuka vagyok, szeretnék adni magamra!”

F. B. | 2024. Május 13.
Az üzletasszony nem szeretné elhagyni magát a várandóssága és gyermekei mellett sem. Azonban nem mások véleménye, hanem saját maga miatt teszi ezt.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M februárban árulta el a rajongóknak, hogy második közös gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Augusztusra várják első közös kisfiukat, akit 5 kistestvére is nagyon vár. A rapper az első perctől szerette volna, ha Edina fiút szül neki, és ez hamarosan valóra is válik. 

Kulcsár Edina (Fotó: Nagy Zoltán)

„Eddig is kerek volt minden Amarával és a 4 gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat. Természetesen akkor is 10 centivel a föld felett járnánk, ha újabb kislányunk érkezne, de így, hogy egy közös kisfiunk is lesz, idillibb tényleg nem lehetne már.” – nyilatkozta korábban az üzletasszony.

Szeretne adni magára

Az egykori szépségkirálynő negyedik gyerekét hordja a szíve alatt, ezért igazán gyakorlott szülőnek mondható. Most pedig azt is megmutatta, hogy ennyi gyermek édesanyjaként hogyan tud egy gyönyörű sminket feltenni magára kislánya születésnapja alkalmából. 

„Három gyerek mellett, nem sokszor van arra plusz időm, hogy kicsit több időt tudjak magammal foglalkozni, mint egy hajmosás (esetleg hajápolási rutin) meg a reggeli arcápolás – amit már így is eléggé leredukáltam és néha bele sem fér.” 

– kezdi a posztjában a kismama. 

Főleg azért, hogy ne hagyjam el magam, hiszen attól, hogy anyuka vagyok szeretnék adni magamra.

A mondataihoz egy videót is csatolt az Instagram-oldalán, melyben szintúgy ráerősített a posztjában elhangzottakra: 

„Remélem tetszeni fog, bár nem is feltétlenül a smink a lényeg, hanem az üzenet, hogy néha gyerekek mellett is adnunk kell magunkra! Nem mások miatt… hanem magunk miatt!” – fogalmazott a videóban, melyet ide kattintva tekinthet meg.

Exit mobile version