Kulcsár Edinát nem érdeklik a negatív kommentelők, egyetlen ember kritikáját fogadja el

CS.Á. | 2024. Május 15.
Az egykori szépségkirálynő elsősorban édesanyjának üzent, de külön kitért bejegyzésében mindazokra, akik kritikával és negatív jelzővel szokták illetni őt.

Kulcsár Edina kimondottan hálás minden hozzászólásért. És nem csak a kedves, támogató és bókoló szavakat köszönte meg Instagramon közzétett postjában, hanem a kritikát és kellemetlenkedést is. Mint mondja, a negatív jelzők segítenek neki abban, hogy egyre erősebbé váljon. 

Fotó: Schumy Csaba

Leginkább viszont nem a kommentelőknek, hanem édesanyjának hálás elmondása szerint, akinek minden figyelmeztetéséből, jelzéséből sokat tanult, és aki, mint kiderült, a mai napig aktívan közreműködik lánya karrierjében, mivel Edina a mai napig vele szokta felvenni videóit, írja legutóbbi Instagram-bejegyzésében.

Az anyukák a legtöbb esetben elfogultak, de ő soha nem volt az, és szerintem az ő hozzám való hozzáállása is sokat hozzátett ahhoz, hogy mindig sikeres tudtam lenni abban, amibe belekezdtem, mert a maximumra törekedtem és azon voltam, hogy büszke legyen rám. Mindig rám szólt, ha azt látta, hogy valamiben szerinte változtatnom kell és ezért csak köszönhetek neki. A mai napig vele szoktam a videóimat felvenni és miközben ma kameráztunk, többször is elmondta, hogy most kismamaként milyen csinos vagyok és ez tőle nagyon nagy szó! ( Ezért is készült ez a fotó. ️) Nála jobban, csak én vagyok kritikusabb magammal szemben, és én azt gondolom, hogy lehetnék csinosabb is de azért ma kaptam egy kis plusz önbizalmat anyukámtól.

– írja a volt szépségkirálynő, aki G.W.M.-től második gyermekét várja.

Exit mobile version