„Itt maradtam 25 ezer forinttal” – Nótár Mary volt menedzsere állítja, az énekesnő tartozik neki

Á.K. | 2024. Május 18.
Nótár Mary volt menedzsere, Lotti élő bejelentkezésekben mesél arról, hogy mi történt közte és az énekesnő között.

Nótár Mary és volt menedzsere, Lotti nem épp a legszebben búcsúztak el egymástól: feljelentést tettek egymás ellen. A 25 éves lány most azzal vádolja az énekesnőt, hogy állítása szerint 86 fellépést kötött le az idei évre, de nem kapta meg érte a pénzét.

Nem félek. Nem fogom hagyni magam

– élőzte Lotti, aki azzal is vádolja Nótár Maryt, hogy a céges koncertes autót sem kapta tőle vissza, ami az ő nevén van.

Nótár Mary 2022-ben (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Lotti azt mondja, annyira megviselték az események, hogy nemrég másodszor is bekerült a pszichiátriára. Az élőjében azt is elmondta, hogy kevésbé a pénz érdekli, inkább békülni szeretett volna, de szerinte a volt főnöke erre nem mutatott hajlandóságot.

Ő szórakozott, játszott velem az elmúlt egy hétben. Kórházba kerültem másodjára, és csak annyit kértem, hogy beszéljen velem, vegye fel a telefont, vagy jöjjön be értem. Ő viszont eltűnt. Aki anyagilag itt maradt 25 ezer forinttal, az én vagyok, és az adósságok is engem illettek

idézi őt a Bors. Lotti szerette volna szépen lezárni a kettejük között lévő éveket, de úgy látja, erre nem kap lehetőséget. Azt mondja, hogy amennyiben nem tudják rendezni a dolgokat, kitálal. Nótár Mary egyelőre nem reagált az ügyben.

Exit mobile version