nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Nótár Mary nagymamája

Gyászol Nótár Mary: elhunyt szeretett nagymamája

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

Elhunyt Nótár Mary nagymamája, akit második édesanyjaként szeretett – osztotta meg az énekesnő a szomorú hírt az Instagram oldalán. A posztban megosztott egy képet a nagymamáról és leírta: még fel sem tudja fogni, hogy ez történt.

Az énekesnő kapcsolata nem minden családtagjával volt ilyen szoros: korábban arról beszélt, hogy a családjában vannak irigyei, akikkel emiatt nem is tartja a kapcsolatot.

nótár mary

Nótár Mary énekesnő 20 éves jubileumi koncertje a Barba Negra nevű szórakozóhelyen. Fotó: Olajos Piroska

Az irigységet érzem a családom részéről, főként azoktól a rokonoktól, akikkel nincs olyan kapcsolatom. Talán irigylik a sikeremet” – árulta el a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában.

Majd arról is beszélt, hogy korábban naivabban állt bizonyos emberekhez – még a családján belül is –, akik ezzel vissza is éltek: “Nagyon sokat segítettem, nagyon sok mindenkinek, amiért nem egy őszinte köszönöm volt a hála, hanem hogy még többet és még többet adjak“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top