nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary a családjáról

Nótár Mary vallomása: „Irigy rám a családom”

Nem minden családtagjával tartja a kapcsolatot.

Az életéről vallott Nótár Mary Palik Lászlóék YouTube-műsorában. Mint a Blikk írja, a 36 éves énekesnő – aki a roma-pop ikonikus alakja – hatalmas sikereket ért el az elmúlt 20 évben, emiatt sokan irigyek rá, még a családjában is akadnak irigyei. Elmondása szerint vannak olyan családtagjai, akikkel éppen emiatt egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.

Nótár Mary

Nótár Mary 12 éves kora óta áll a színpadon – Fotó: Smagpictures.com / Muzsika TV /

Az irigységet érzem a családom részéről, főként azoktól a rokonoktól, akikkel nincs olyan kapcsolatom. Talán irigylik a sikeremet” – árulta el a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában. Majd arról is beszélt, hogy korábban naivabban állt bizonyos emberekhez – még a családján belül is -, akik ezzel vissza is éltek: “Nagyon sokat segítettem, nagyon sok mindenkinek, amiért nem egy őszinte köszönöm volt a hála, hanem hogy még többet és még többet adjak“.

Emiatt egy falat húzott maga köré és csak egy szűk kört tekint a családjának – körülbelül 10 embert -, akiket a legközelebb érez magához. Ebbe a párja és néhány barát is beletartozik.

Olvass még Nótár Maryről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top