TV-sztárok

Nótár Mary: „Az én nevemet meghurcolták, megszégyenítettek”

Régóta pereskedik egymással Nótár Mary és korábbi menedzsmentje. Az énekesnő most úgy döntött, Galambos Lajossal közösen készít egy dalt, amit már nem tudnak letiltatni.

Évek óta pereskedik volt menedzsmentjével Nótár Mary, mivel az folyton letiltja a klipjeit a videómegosztó oldalakon. Az elmúlt években az énekesnő 16 dalát tiltatták le, ami miatt 30 millió forintos bevételtől esett el. Néhány héttel ezelőtt az énekesnő szakvéleményt kapott a Szerzői Jogi Szakértő Testülettől, mely szerint egy előadót semmilyen formában nem lehet korlátozni a szellemi termékeiben, jogaiban. A volt menedzsment tehát nem tilthatná le az énekesnő dalait. A kiadót többször feljelentették, és két héttel ezelőtt a büntetőügyi nyomozás is kezdetét vette. 

„Az én nevemet meghurcolták, megszégyenítettek, másból sem áll az életem, csak bíróságra járok, a lelki békémről már nem is beszélve, szerencse, hogy olyan emberek állnak ki mellettem, mint Lajcsi” – mondta a Borsnak Nótár Mary, aki most Galambos Lajossal közösen készít egy dalt, hogy visszavágjon a kiadójának. A mulatóskirállyal jól ismerik egymást, hiszen az énekesnő a Dáridóban mutatkozott be a nagyközönségnek.

„Ha kell, bevetem a kapcsolataimat, az ügyvédjeimet. Nem fo­gom hagyni, hogy tönkretegyék!” – jelentette ki Lajcsi, aki azért írt egy nótát Marynek, hogy segítsen rajta. A dal hamarosan megjelenik, és ha minden igaz, ezt a dalt már nem tudják letiltatni.

Nótár Mary élete egyáltalán nem felhőtlen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top